cropped Original 1

Elektricien Bussum

Een einde aan uw zorgen om de elektra met de elektricien Bussum van R.K Totaaltechniek. Expert in alle elektrawerkzaamheden. Van problemen in de meterkast tot de installatie van laadpalen, onze elektricien in Bussum draait er zijn hand niet voor om. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de klus snel en efficiënt klaren. Zelfs als u een ongebruikelijke klus heeft staan wij voor u klaar, wij gaan de uitdaging aan.

Elektricien Bussum

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op voor Elektricien Bussum

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en op zoek naar een loodgieter of electricien? 

Neem dan contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen of mogelijkheden te bespreken

Loodgieter in Bussum en Naarden

Voor al uw elektra

We gebruiken tegenwoordig veel elektra in en om het huis. Denk bijvoorbeeld aan de wandcontactdozen, maar ook aan de laadpaal voor een elektrische auto. Voor al deze elektra geldt dat het belangrijk is dat deze goed aangelegd en aangesloten is en juist onderhouden wordt. Denk bijvoorbeeld aan verlichting achter in de tuin. Om deze van elektriciteit te voorzien moet er een kabel gelegd worden welke in huis juist aangesloten wordt op de meterkast. Want een goede aansluiting voorkomt kortsluiting. Bij dit alles komt onze elektricien in Bussum goed van pas. Wij hebben alle kennis en vaardigheden in huis om het project aan te pakken, hoe groot of klein het ook is. Doordat we gebruik maken van de nieuwste technologieën in de apparatuur en het gereedschap kunt u erop vertrouwen dat de klus in de juiste handen is.

Over ons

Oprichter van R.K Totaaltechniek, Robbert Koertse, was van jongs af aan al geïnspireerd door de bouw en reparatie. Op professioneel vlak is hij begonnen in de elektrotechniek. Hij zette het bedrijf R.K Elektra op, wat door de jaren heen is ontwikkeld tot R.K Totaaltechniek. Ondanks dat de werkzaamheden van het bedrijf zijn gegroeid kun je nog steeds rekenen op het specialisme van de elektricien in Bussum. Wij steken de handen uit de mouwen en hebben tijdens het proces aandacht voor de wensen van de klant. Hierdoor bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit! Dus bent u opzoek naar een elektricien? Bel ons!

Loodgieter in Bussum en Naarden
Original

Wij zijn R.K Totaaltechniek

De oprichter van R.K Totaaltechniek is al van kinds af aan bezig met bouw en reparatie. Wij zijn een allround techniekbedrijf dat met de tijd meebeweegt. Voor ons is geen klus te klein. We hebben aandacht voor de klant en met onze handen uit de mouwen steken mentaliteit gaan we voor de hoogste kwaliteit. Bent u opzoek naar advies of wilt u ons inschakelen om een warmtepomp in Bussum te komen installeren? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Een reputatie om trots op te zijn

Met R.K Totaaltechniek haalt u een loodgieter in Bussum en Naarden in huis die volledig opgeleid en gekwalificeerd is voor een breed scala aan sanitaire services. R.K Totaaltechniek heeft een reputatie om trots op te zijn. En die hebben we niet zomaar. Wij werken met het beste gereedschap en klantvriendelijk staat bij ons hoog in het vaandel. Doordat we gebruik maken van de nieuwste technologieën kunnen we snel en efficiënt werk leveren. Als u ons inschakelt als loodgieter bij u in Bussum of Naarden bespaart u dus zowel tijd als geld. Bel ons nu voor uw loodgietersklus!

rktotaaltechniek garantie

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en op zoek naar een loodgieter of electricien in Bussum en Naarden?

Neem dan contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen of mogelijkheden te bespreken