cropped Original 1

Loodgieter in Bussum en Naarden

Bent u op zoek naar een loodgieter in Bussum of Naarden? Dan zoekt u natuurlijk een gespecialiseerd vakman die betrouwbaar is. Bij R.K Totaaltechniek bent u aan het juiste adres. Met ons haal je namelijk de meest ervaren loodgieter van de regio Bussum en Naarden in huis. Heeft u bijvoorbeeld last van een vieze geur in huis door een verstopping of lekkage? Wij lossen het op! Geen probleem te klein of groot. Van lekken en verstoppingen tot de installatie van cv-installaties en warmtepompen, het is ons vak!

Loodgieter in Bussum en Naarden

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en op zoek naar een loodgieter of electricien? 

Neem dan contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen of mogelijkheden te bespreken

De allround loodgieter
in Bussum en Naarden

Bel ons snel als u een lek heeft! Wij sporen de lek zo spoedig mogelijk op en lossen dit probleem voor u op. Ook als uw afvoer verstopt is kunnen wij helpen. We zullen de verstopping weghalen en de aanleiding van het de verstopping proberen te verhelpen. Naast hulp bij lekkage en verstoppingen leveren en installeren wij ook:

Original

R.K Totaaltechniek

De oprichter van R.K Totaaltechniek is Robbert Koertse. Robbert is van kinds af aan al bezig met de bouw en reparatie. Hij is begonnen in de elektrotechniek met het bedrijf R.K Elektra. Door de jaren heen heeft hij veel ervaring opgedaan, en niet alleen binnen de elektrotechniek. Van kleine en grote klussen binnen de elektrotechniek tot complete verbouwingen en renovaties van huizen. Vandaar de naam R.K Totaaltechniek. Want door de brede ervaring bent u als klant verzekerd van kwaliteit, wat uw klus ook is.

Een reputatie om trots op te zijn

Met R.K Totaaltechniek haalt u een loodgieter in Bussum en Naarden in huis die volledig opgeleid en gekwalificeerd is voor een breed scala aan sanitaire services. R.K Totaaltechniek heeft een reputatie om trots op te zijn. En die hebben we niet zomaar. Wij werken met het beste gereedschap en klantvriendelijk staat bij ons hoog in het vaandel. Doordat we gebruik maken van de nieuwste technologieën kunnen we snel en efficiënt werk leveren. Als u ons inschakelt als loodgieter bij u in Bussum of Naarden bespaart u dus zowel tijd als geld. Bel ons nu voor uw loodgietersklus!

rktotaaltechniek garantie

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en op zoek naar een loodgieter of electricien in Bussum en Naarden?

Neem dan contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen of mogelijkheden te bespreken