Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

De oprichter van R.K Totaaltechniek is Robbert Koertse. Robbert is van kinds af aan al bezig met de bouw en reparatie. Hij is begonnen in de elektrotechniek met het bedrijf R.K Elektra. Door de jaren heen heeft hij veel ervaring opgedaan, en niet alleen binnen de elektrotechniek. Van kleine en grote klussen binnen de elektrotechniek tot complete verbouwingen en renovaties van huizen. Vandaar de naam R.K Totaaltechniek. Want door de brede ervaring bent u als klant verzekerd van kwaliteit, wat uw klus ook is.

Allround

Waar wij eerst dus gespecialiseerd waren in elektra, heeft het bedrijf zich uitgebreid tot een allround techniekbedrijf voor in en om het huis. Met ons motto ‘Voor ons is geen klus te klein’ gaan we elke uitdaging aan. We gebruiken de nieuwste technologieën op het gebied van apparatuur en gereedschap. Hierdoor leveren we niet alleen de beste kwaliteit, maar bespaart u ook tijd en geld. Daarom kunt u erop vertrouwen dat uw klus bij R.K Totaaltechniek in de beste handen is.

De naam waar u op kunt vertrouwen

R.K Totaaltechniek is een naam waar u op kunt vertrouwen. Wij werken voor tevreden klanten. Door onze aandacht voor de klant en de persoonlijke aanpak, kunnen we precies werken naar de wens van de klant. Ook als er aanmerkingen zijn op ons vakmanschap zullen we hier samen naar kijken. Wij leveren de hoogste kwaliteit voor de klant. Zelfs als u een ongebruikelijke klus heeft. Wij gaan de uitdaging graag aan. Wij staan voor u klaar voor reparaties, verbouwingen, renovaties, onderhoud en ook voor advies. Dus heeft u een vraag of wilt u een mogelijke klus overleggen? Neem dan vooral even contact op zodat wij u tot dienst kunnen zijn.

Neem vrijblijvend contact op

Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen of mogelijkheden te bespreken.