cropped Original 1

Renovatie en verbouwingen Bussum Naarden

R.K Totaaltechniek staat klaar voor renovatie en verbouwingen Bussum Naarden. Probeer niet langer zelf, maar laat het aan een professional over. Renovatie gaat over het herstellen en gedeeltelijk vernieuwen van een bestaand pand. Denk bijvoorbeeld aan stucwerkzaamheden, schilderen of de vloer vervangen. Renoveren gaat het er dus om het weer als nieuw te maken. Bij verbouwingen zijn de veranderingen drastischer. Er wordt dan bouwkundig een wijziging aangebracht. Denk bijvoorbeeld aan een andere indeling, een aanbouw of een dakopbouw. En voor uw renovatie en verbouwingen in Bussum en Naarden gaan wij aan de slag.

Renovatie en verbouwingen Bussum Naarden

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op voor renovatie en verbouwingen Bussum Naarden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en op zoek naar een loodgieter of electricien? 

Neem dan contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen of mogelijkheden te bespreken

Loodgieter in Bussum en Naarden

Laat het aan ons over

Bij renovatie en verbouwingen in Bussum en Naarden komt er van alles kijken. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan de juiste vergunningen? En hoe zit het met het technisch bouwplan? En hoe zorgt u voor zo min mogelijk overlast voor de buurt? Allemaal vragen waar wij u bij kunnen helpen. Voor een renovatie helpt R.K Totaaltechniek u om uw pand weer bruikbaar te maken. Of het nu gaat om uw woning of bedrijfspand. Maar ook als uw woonwensen veranderen en u een verbouwing op het oog heeft, kunt u rekenen op onze vakkundigheid. Wat uw plannen ook zijn voor renovatie en verbouwingen in Bussum en Naarden, bij R.K Totaaltechniek bent u aan het juiste adres.

Ervaren binnen de techniek

Het allround techniekbedrijf, waar u kunt rekenen op kwaliteit en klantvriendelijkheid, dát is R.K Totaaltechniek. De oprichter is van jongs af aan al geïnteresseerd in bouw en reparatie en zet zijn passie nu ook in voor uw renovatie of verbouwingen in Bussum en Naarden. Het begon allemaal binnen de elektrotechniek, maar de werkzaamheden zijn inmiddels uitgebreid en daarmee is het bedrijf een volwaardig techniekbedrijf geworden. U haalt dus een expert in huis, wij kunnen u helemaal ontzorgen. Voor ons is geen klus te klein. En een uitdaging gaan we graag aan, dus neem vooral contact met ons op om een afspraak te maken voor uw renovatie en verbouwingen in Bussum en Naarden!

Loodgieter in Bussum en Naarden
Original

Wij zijn R.K Totaaltechniek

De oprichter van R.K Totaaltechniek is al van kinds af aan bezig met bouw en reparatie. Wij zijn een allround techniekbedrijf dat met de tijd meebeweegt. Voor ons is geen klus te klein. We hebben aandacht voor de klant en met onze handen uit de mouwen steken mentaliteit gaan we voor de hoogste kwaliteit. Bent u opzoek naar advies of wilt u ons inschakelen om een warmtepomp in Bussum te komen installeren? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Een reputatie om trots op te zijn

Met R.K Totaaltechniek haalt u een loodgieter in Bussum en Naarden in huis die volledig opgeleid en gekwalificeerd is voor een breed scala aan sanitaire services. R.K Totaaltechniek heeft een reputatie om trots op te zijn. En die hebben we niet zomaar. Wij werken met het beste gereedschap en klantvriendelijk staat bij ons hoog in het vaandel. Doordat we gebruik maken van de nieuwste technologieën kunnen we snel en efficiënt werk leveren. Als u ons inschakelt als loodgieter bij u in Bussum of Naarden bespaart u dus zowel tijd als geld. Bel ons nu voor uw loodgietersklus!

rktotaaltechniek garantie

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en op zoek naar een loodgieter of electricien in Bussum en Naarden?

Neem dan contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen of mogelijkheden te bespreken