cropped Original 1

Warmtepomp Bussum

Een warmtepomp bij u in Bussum laten installeren is de oplossing voor een lagere gasrekening! De gasprijzen schieten omhoog, dus wordt er gezocht naar duurzame mogelijkheden. Een warmtepomp is zo’n mogelijkheid. Het is tegenwoordig een populair alternatief voor de cv-ketel. De energie uit bijvoorbeeld de lucht of het grondwater wordt omgezet in warmte waarmee u uw huis kunt verwarmen.

Warmtepomp Bussum

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en op zoek naar een loodgieter of electricien? 

Neem dan contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen of mogelijkheden te bespreken

Loodgieter in Bussum en Naarden

Warmtepomp Bussum Laten installeren

Een warmtepomp bij u in Bussum is dus een heel goed idee. U bespaart geld en draagt zorg voor het milieu. De installatie van een warmtepomp heeft echter aardig wat voeten in de aarde. Laat deze daarom door ons installeren. Zo zit u niet met de rompslomp en bent u er zeker van dat de hele installatie correct verloopt. Bij R.K Totaaltechniek hebben we al jaren ervaring met het leveren en installeren van warmtepompen in Bussum. Wij maken gebruik van de nieuwste technologie waardoor we snel en efficiënt werk leveren.

Onderhoud

Naast dat wij de warmtepomp leveren en komen installeren kunt u ook gebruik maken van ons onderhoudsprogramma. Door een jaarlijks abonnement voor het onderhoud bij ons af te sluiten bent u er zeker van dat u duurzaam gebruik kunt blijven maken van uw warmtepomp in Bussum. Zo bent u niet alleen voor de installatie maar ook voor het onderhoud verzekerd van de hoogste kwaliteit!

Loodgieter in Bussum en Naarden
Original

Wij zijn R.K Totaaltechniek

De oprichter van R.K Totaaltechniek is al van kinds af aan bezig met bouw en reparatie. Wij zijn een allround techniekbedrijf dat met de tijd meebeweegt. Voor ons is geen klus te klein. We hebben aandacht voor de klant en met onze handen uit de mouwen steken mentaliteit gaan we voor de hoogste kwaliteit. Bent u opzoek naar advies of wilt u ons inschakelen om een warmtepomp in Bussum te komen installeren? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Een reputatie om trots op te zijn

Met R.K Totaaltechniek haalt u een loodgieter in Bussum en Naarden in huis die volledig opgeleid en gekwalificeerd is voor een breed scala aan sanitaire services. R.K Totaaltechniek heeft een reputatie om trots op te zijn. En die hebben we niet zomaar. Wij werken met het beste gereedschap en klantvriendelijk staat bij ons hoog in het vaandel. Doordat we gebruik maken van de nieuwste technologieën kunnen we snel en efficiënt werk leveren. Als u ons inschakelt als loodgieter bij u in Bussum of Naarden bespaart u dus zowel tijd als geld. Bel ons nu voor uw loodgietersklus!

rktotaaltechniek garantie

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en op zoek naar een loodgieter of electricien in Bussum en Naarden?

Neem dan contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen of mogelijkheden te bespreken